Qixium

Qixium is een Softwarebedrijf gelegen aan Rubensstraat 211 in Ede.

Meer informatie over Qixium in Ede

Qixium is een platform waarmee je gemakkelijk, zelfstandig, veilig, gecontroleerd en flexibel data kunt verladen met TOPdesk. Het platform biedt koppelingen en synchronisatie met andere applicaties, platformen en scripts. Qixium is ontworpen om eenvoudig te gebruiken te zijn, zodat je minder afhankelijk bent van consultancy. Veiligheid staat centraal en Scope4mation werkt hard om ervoor te zorgen dat het platform veilig is. Het platform is modulair opgebouwd, waardoor je modules kunt aan- en uitzetten op basis van je behoeften. Qixium is gericht op controle en transparantie, zodat je snel kunt zien wat er aan de hand is. Scope4mation biedt ook een scala aan andere belangrijke aspecten, zoals een centraal platform, inzicht voor verschillende gebruikers, informering over gebeurtenissen en verantwoording. Het bedrijf is ISO27001 gecertificeerd en biedt zowel een veilig platform als veiligheidsmaatregelen. Neem contact op met Scope4mation voor meer informatie.

Wil je weten wat Qixium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Qixium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Qixium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Qixium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Qixium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Qixium

Bezoekers bekeken ook