QYXZ

QYXZ is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Burgemeester Prinslaan 44 in Ede.

Meer informatie over QYXZ in Ede

Ik bied verschillende diensten aan, zoals vertaalwerk, voice-overs, websites en tekstredactie. Ik kan deze diensten afzonderlijk of in combinatie aanbieden tegen scherpe tarieven zonder overhead. Daarnaast vertaal ik liedjes en musicals, meestal van Engels naar Nederlands, maar ook uit het Zweeds, Duits en Fries, of naar het Engels. Op mijn website staan voorbeelden van eerdere vertalingen. Mijn stem heeft een helder en jeugdig geluid en ik kan ook thuis geluidsopnamen verzorgen voor opdrachtgevers met een beperkt budget. Ik kan je ook helpen met het maken van websites, bijvoorbeeld een site gebaseerd op WordPress of Joomla, waarbij we samen de vorm en inhoud kunnen kiezen. Daarnaast bied ik ook tekstredactie aan, waarbij ik je kan helpen om je teksten te verfijnen of van commentaar te voorzien. Ook verzorg ik vertalingen van zakelijke teksten van Engels en Duits naar het Nederlands, waarbij mijn tarief gebaseerd is op het aantal woorden in de oorspronkelijke tekst. Voor een passende offerte ontvang ik graag de tekst per e-mail. Ten slotte kan ik ook advies geven over vertaalmogelijkheden.

Wil je weten wat QYXZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van QYXZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij QYXZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QYXZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar QYXZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. QYXZ

Bezoekers bekeken ook