Recreatiepark De Dikkenberg

Recreatiepark De Dikkenberg is een Kampeerterrein gelegen aan Panoramaweg 27 in Bennekom.

Meer informatie over Recreatiepark De Dikkenberg in Bennekom

Recreatiepark De Dikkenberg is een familiebedrijf dat huurkavels aanbiedt met of zonder chalet, evenals bosrijke kampeerplaatsen. Gastvrijheid staat centraal bij dit familiebedrijf, waardoor gasten zich meteen thuis voelen. Voor jaarplaatsen kunnen gasten hun eigen chalet plaatsen of er een aanschaffen via De Dikkenberg. Voor seizoensplekken kunnen gasten tussen april en oktober vakantie vieren met hun eigen camper of caravan. Het park is gelegen in een natuurlijke bosrijke omgeving, met keuze uit beschutte en schaduwrijke plaatsen of zonnige stekken op de open velden. Op het park kunnen gasten genieten van horecagelegenheden, sportfaciliteiten en een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast is er een wasserette, sanitair gebouw en WiFi beschikbaar. De omgeving biedt prachtige bossen en heidevelden, ideaal voor fiets- en wandeltochten. Recreatiepark De Dikkenberg belooft iedereen een heerlijke vakantie of ontspannen verblijf.

Wil je weten wat Recreatiepark De Dikkenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark De Dikkenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark De Dikkenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark De Dikkenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Recreatiepark De Dikkenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark De Dikkenberg

Bezoekers bekeken ook