Restaria Favoriet

Restaria Favoriet is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 1-3 in Harskamp.

Meer informatie over Restaria Favoriet in Harskamp

Restaria Favoriet is een bekend restaurant in Harskamp en omgeving. Ze bieden nu ook de mogelijkheid om een E-Chopper te huren en daarmee de Veluwe te ontdekken. Deze elektrische choppers kunnen maximaal 30 km/h en bieden ruimte voor 2 personen. Naast het huren van een E-Chopper, kun je ook genieten van heerlijk eten bij Restaria Favoriet. Ze hebben een uitgebreide menukaart met onder andere belegde broodjes, snacks en frites. Een bijzondere specialiteit van het restaurant is Steppegras, dat alleen bij hen op de Veluwe te krijgen is. Het restaurant heeft ook een terras met een nieuwe in- en uitschuifbare overkapping, zodat je ook bij minder mooi weer buiten kunt zitten. Daarnaast zijn ze op zoek naar nieuwe collega's in de keuken en bediening. Kortom, Restaria Favoriet biedt een heerlijke eetervaring en een leuke activiteit om de Veluwe te verkennen.

Wil je weten wat Restaria Favoriet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaria Favoriet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaria Favoriet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaria Favoriet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaria Favoriet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaria Favoriet

Bezoekers bekeken ook