Restaurant Bistro Le Steak

Restaurant Bistro Le Steak is een Restaurant gelegen aan Edeseweg 13 in Bennekom.

Meer informatie over Restaurant Bistro Le Steak in Bennekom

Bistro Le Steak is gesloten van 25 december 2023 tot en met 4 januari 2024. Daarnaast kun je in de webwinkel van Le Steak heerlijke gerechten bestellen om thuis van te genieten. Je kunt het eten afhalen of laten bezorgen in Bennekom, Ede en Wageningen. Ook is het mogelijk om online een giftcard of giftvoucher van Le Steak te bestellen. In het restaurant kun je genieten van een gezellige ambiance en heerlijke gerechten. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur en reserveren is aan te raden. Voor acties kun je kijken op de Facebook pagina van Le Steak. Neem voor contact op met Bistro Le Steak via telefoonnummer 0318 - 41 36 40 of via e-mail info@lesteak.nl.

Wil je weten wat Restaurant Bistro Le Steak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bistro Le Steak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bistro Le Steak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bistro Le Steak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Bistro Le Steak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bistro Le Steak

Bezoekers bekeken ook