Restaurant Buitenzorg

Restaurant Buitenzorg is een Restaurant gelegen aan Amsterdamseweg 19 in Ede.

Meer informatie over Restaurant Buitenzorg in Ede

Buitenzorg is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, zoals netwerken en meetings, catering op maat, en een brasserie genaamd 'De Zeven Reuzen'. Ze hebben ook ruimtes beschikbaar voor bruiloften en andere feesten. Het bedrijf is altijd beschikbaar en kan maaltijden bezorgen of klaarzetten om opgehaald te worden. Ze hebben een à la carte menu en bieden ook de mogelijkheid om gerechten voor thuis te bestellen. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier. Tijdens de feestdagen wordt 'Tizoc The Party' georganiseerd. Het bedrijf stuurt ook af en toe een nieuwsbrief naar geïnteresseerden.

Wil je weten wat Restaurant Buitenzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Buitenzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Buitenzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Buitenzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Buitenzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Buitenzorg

Bezoekers bekeken ook