Restaurant De Baron Van Ede

Restaurant De Baron Van Ede is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 112 in Ede.

Meer informatie over Restaurant De Baron Van Ede in Ede

Welkom bij de Baron van Ede, waar gastvrijheid en culinaire passie centraal staan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u niets tekortkomt tijdens uw bezoek. We zijn gesloten op maandag en dinsdag, maar van woensdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Op zondag kunt u bij ons terecht van 17:00 tot 23:00 uur. U vindt ons op de Molenstraat 112-114 in Ede. Kom langs en laat u inspireren door ons team van de Baron van Ede. Copyright 2023.

Wil je weten wat Restaurant De Baron Van Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Baron Van Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Baron Van Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Baron Van Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant De Baron Van Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Baron Van Ede

Bezoekers bekeken ook