Restaurant De Beren Ede

Restaurant De Beren Ede is een Restaurant gelegen aan Laan der Verenigde Naties 165 in Ede.

Meer informatie over Restaurant De Beren Ede in Ede

Ons restaurant in het gezellige Ede is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Je kunt ons het beste telefonisch bereiken. Ons adres is Laan der Verenigde Naties 165 in Ede. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag vanaf 11:00 uur. Tijdens de feestdagen hebben we afwijkende openingstijden. Op 24 december en 25 en 26 december zijn we open vanaf 11:00 uur, op 31 december zijn we gesloten en op 1 januari zijn we open vanaf 16:00 uur. Tijdens Kerst kun je bij ons genieten van een speciaal samengesteld 3-gangenmenu. Voor €42,50 per persoon krijg je onder andere carpaccio, visproeverij, tournedos en kaasplateau. We hebben ook een kinderkerstmenu. Verder hebben we op maandag satéstokjes, op dinsdag spareribs, op woensdag een kindermenu en op donderdag een Classic Burger als dagmenu. We bieden ook een Diner & Film-arrangement aan voor €42,50 per persoon. Hierbij krijg je een driegangenmenu en een bioscoopkaartje voor een film naar keuze bij Pathé. We verkopen ook De Beren Cadeaukaarten.

Wil je weten wat Restaurant De Beren Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Beren Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Beren Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Beren Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant De Beren Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Beren Ede

Bezoekers bekeken ook