Restaurant De Eetwinkel

Restaurant De Eetwinkel is een Restaurant gelegen aan Brinkstraat 22 in Bennekom.

Meer informatie over Restaurant De Eetwinkel in Bennekom

Restaurant de Eetwinkel is een gezellig restaurant in Bennekom waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Of je nu alleen komt of met gezelschap, even snel een hapje wilt eten of kiest voor een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk. Het menu varieert van luxe belegde broodjes en huisgemaakte soep tijdens de lunch tot uitgebreide culinaire lekkernijen van de à la carte kaart tijdens het diner. Het restaurant biedt ook een verrassingsmenu van de chef aan, bestaande uit 3, 4, 5 of 6 gangen, vanaf €40,50. Het restaurant is gevestigd aan de Brinkstraat 22 in Bennekom en is te bereiken via 0318 - 41 61 45 of info@eetwinkel.com. De keukenbrigade neemt nieuwe bestellingen aan tot 21:00 uur en telefonisch reserveren wordt aanbevolen maar is niet verplicht.

Wil je weten wat Restaurant De Eetwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Eetwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Eetwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Eetwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant De Eetwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Eetwinkel

Bezoekers bekeken ook