Restaurant de Fietser

Restaurant de Fietser is een Restaurant gelegen aan Sterkerij 76 in Ede.

Meer informatie over Restaurant de Fietser in Ede

Bij De Fietser in Ede kun je terecht voor het grootste e-bike testcentrum van Nederland. Ze hebben een indoor testbaan en verschillende fietswerelden waar je de nieuwste collectie van verschillende merken kunt bekijken, zoals Batavus, Koga, Sparta, Van Nicholas, Lapierre, Babboe, Carqon en Loekie. De Fietser is geopend van dinsdag tot en met zondag en je bent van harte welkom in hun showroom. Je kunt een afspraak maken met een van hun Fietsexperts voor advies en om diverse modellen te testen. In december en januari zijn de openingstijden gewijzigd en is De Fietser alleen geopend van vrijdag tot en met zondag. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch.

Wil je weten wat Restaurant de Fietser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Fietser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Fietser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Fietser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant de Fietser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Fietser

Bezoekers bekeken ook