Restaurant De Goudsberg

Restaurant De Goudsberg is een Restaurant gelegen aan Hessenweg 85 in Lunteren.

Meer informatie over Restaurant De Goudsberg in Lunteren

Restaurant "De Goudsberg" is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het buurtbos op de Veluwe. Vanaf het terras heb je een adembenemend uitzicht over de landerijen en plaatsen in de omgeving. Op korte loopafstand vind je het middelpunt van Nederland en de celtic fields met een ijzertijd boerderij. Het restaurant heeft vaste openingstijden van 1 mei tot 1 oktober en van 1 oktober tot 1 mei. Op het terras kan je in alle rust genieten van het uitzicht. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten, maar de rest van de week kan je er vanaf 11.00 uur terecht tot 's avonds laat. Op aanvraag zijn er ook andere tijden mogelijk. Het restaurant is gelegen op Hessenweg 85 in Lunteren en is te bereiken via het telefoonnummer 0318-481018.

Wil je weten wat Restaurant De Goudsberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Goudsberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Goudsberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Goudsberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant De Goudsberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Goudsberg

Bezoekers bekeken ook