Restaurant De Houtzagerij

Restaurant De Houtzagerij is een Restaurant gelegen aan Arnhemseweg 100-102 in Otterlo.

Meer informatie over Restaurant De Houtzagerij in Otterlo

Bij restaurant en indoor speeltuin De Houtzagerij kun je genieten van heerlijk eten en spelen in een gezellige omgeving. Het restaurant is geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur en de keuken serveert lunch van 12.00 uur tot 16.00 uur en diner van 17.00 uur tot 20.00 uur. Reserveren wordt aangeraden, vooral in het weekend, omdat het druk kan zijn. De snackbar is de hele week geopend van 14.00 uur tot 20.00 uur en telefonische bestellingen voor snacks of pizza's kunnen worden doorgegeven. Daarnaast biedt De Houtzagerij ook mogelijkheden voor feesten en partijen, zoals bruiloften en kinderfeestjes. Je kunt zelfs overnachten in de natuurlijke omgeving van EuroParcs De Wije Werelt, waar De Houtzagerij zich bevindt. Het restaurant heeft ook een virtuele tour beschikbaar en het is mogelijk om een kijkje te nemen in het restaurant en de speeltuin.

Wil je weten wat Restaurant De Houtzagerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Houtzagerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Houtzagerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Houtzagerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant De Houtzagerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Houtzagerij

Bezoekers bekeken ook