Restaurant Hof van Ede

Restaurant Hof van Ede is een Restaurant gelegen aan Lunterseweg 44 in Ede.

Meer informatie over Restaurant Hof van Ede in Ede

Beste gasten, we zijn verheugd om jullie te informeren over onze feestelijke plannen voor de kerstdagen! Om een onvergetelijke ervaring te garanderen, hebben we enkele belangrijke details: Reserveren kan eenvoudig door te bellen naar (0318) 61 38 76. Met kerst hanteren wij twee rondes van elk 3 uur, uit deze tijden kunt u kiezen: 16:00/16:30/17 19:15/19:45. Volwassenen genieten van een feestelijk diner voor €55,50 per persoon. Bovendien hebben we tijdens de kerstdagen extra feestelijke gerechten om uw kerstervaring nog specialer te maken. We kijken ernaar uit om samen met u te genieten van de kerstsfeer en heerlijk eten. U bent van harte welkom om aan te schuiven bij Hof van Ede.

Wil je weten wat Restaurant Hof van Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Hof van Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Hof van Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Hof van Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Hof van Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Hof van Ede

Bezoekers bekeken ook