Restaurant Lara

Restaurant Lara is een Turks restaurant gelegen aan Nieuwe Erf 5 in Lunteren.

Meer informatie over Restaurant Lara in Lunteren

Restaurant Lara is een gezellig Turks restaurant in Lunteren, waar je kunt genieten van meer dan 40 verschillende Turkse gerechten. Naast Turkse gerechten bieden ze ook pasta's, pizza's, broodjes en lunchgerechten aan. De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelschijfjes, friet of rijst en salade. Daarnaast hebben ze ook een ruime keuze aan pasta's, pizza's (inclusief calzones) en broodjes. Voor de lunch kun je kiezen uit belegde pistoletten of dagsoep met brood. Qua dranken hebben ze warme dranken, frisdranken, bieren, wijnen en sterke dranken. Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 22:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 23:00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail voor vragen.

Wil je weten wat Restaurant Lara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Lara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lara

Bezoekers bekeken ook