Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering

Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering is een Restaurant gelegen aan Klinkenbergerweg 41 in Ede.

Meer informatie over Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering in Ede

Restaurant Pomphuis in Ede biedt een warme ambiance met behoud van de bijzondere architectuur van het monumentale pand. Naast het restaurant zijn er ook twee sfeervolle ruimtes beschikbaar voor private dining. Het restaurant heeft het mooiste terras van Ede, met een verwarmde veranda waar gasten kunnen genieten van heerlijk dineren in een unieke sfeer. De menukaart is zorgvuldig samengesteld en wordt zes keer per jaar vernieuwd, met ook opties voor vegetariërs. Gastvrijheid staat voorop bij Restaurant Pomphuis. Het restaurant is gezellig ingericht met verschillende tafels en er is goede bediening. Het is mogelijk om te reserveren via de website of telefonisch. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor het diner. Voor catering aan huis kan er ook contact worden opgenomen met het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Pomphuis & hapjesenzocatering

Bezoekers bekeken ook