Restaurant Resy's

Restaurant Resy's is een Restaurant gelegen aan Willem Horstingstraat 58 in Ede.

Meer informatie over Restaurant Resy's in Ede

In de maand oktober bieden we onbeperkt gamba's aan op woensdag, donderdag en vrijdag voor 32,50 euro per persoon. Op 8 november zijn we gesloten vanwege een tekort aan personeel. Onze openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Binnen hebben we airconditioning en buiten is er plaats in onze binnentuin. We zijn op zoek naar bedienend personeel en personeel voor de afwas/keuken vanaf 16 jaar. Onze menukaart biedt een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, evenals seizoensgerechten op ons krijtbord. Neem een kijkje binnen met onze 360° tour.

Wil je weten wat Restaurant Resy's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Resy's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Resy's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Resy's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Resy's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Resy’s

Bezoekers bekeken ook