Restaurant Stam

Restaurant Stam is een Restaurant gelegen aan Otterloseweg 40 in Ede.

Meer informatie over Restaurant Stam in Ede

Bij Restaurant STAM kunt u genieten van een ongedwongen en gastvrije sfeer, heerlijke wijnen en verse, eerlijke gerechten. Het restaurant bevindt zich aan de rand van het Edese bos en is de ideale plek voor een wandeling of fietstocht. U bent van harte welkom voor een kopje koffie met gebak, High Tea, borrel met borrelhapjes, lunch of uitgebreid diner. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. De keuken sluit om 21:00 uur en het restaurant om 00:00 uur. Er is een ruime parkeerplaats beschikbaar naast het pand. U kunt reserveren via de website of contact opnemen via mail of telefoon.

Wil je weten wat Restaurant Stam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Stam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Stam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Stam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Restaurant Stam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Stam

Bezoekers bekeken ook