Richard van Hoorn, Data - Consultancy

Richard van Hoorn, Data - Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Molenstraat 81 in Ede.

Meer informatie over Richard van Hoorn, Data - Consultancy in Ede

Richard van Hoorn biedt tijdelijke inzet en expertise voor het ontsluiten van databronnen, bouwen van applicaties en rapportages. Hij is de oprichter van het DrukwerkMaatwerk platform en een columnist voor het vakblad PRINTmatters. Als sparringpartner voor ondernemers en managers kan hij helpen bij managementrapportages, dataplatforms en datauitwisseling. Als Azure Data engineer kan hij elke databron omzetten naar een datamodel voor Business Intelligence rapportages. Zijn specialiteit ligt bij het bouwen van Power BI-rapportages, inclusief informatieanalyse en advies over beveiliging, automatisering en implementatie. Hij heeft ruime ervaring met de Azure cloud van Microsoft. Richard heeft verschillende certificeringen op het gebied van data engineering en Power BI. Daarnaast heeft hij het eigen initiatief DrukwerkMaatwerk ontwikkeld, een dynamische website gebouwd in Python/Django, in gebruik bij Veldhuis Media in Meppel.

Wil je weten wat Richard van Hoorn, Data - Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Richard van Hoorn, Data - Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Richard van Hoorn, Data - Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Richard van Hoorn, Data - Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Richard van Hoorn, Data - Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Richard van Hoorn, Data – Consultancy

Bezoekers bekeken ook