RIJSCHOOL MOSSO

RIJSCHOOL MOSSO is een Rijschool gelegen aan Hogewoud 4 in Ede.

Meer informatie over RIJSCHOOL MOSSO in Ede

Rijschool Mosso is een persoonlijke autorijschool met een vriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. Bij deze rijschool kun je gediplomeerde kwalitatieve en goedkope lessen volgen. Een vol lesuur kost slechts €50. Naast losse lessen bieden ze ook pakketten aan. Voordat je begint met lessen, zal je eerst een intest bij hen moeten doen om te zien hoe snel je het autorijden onder de knie zult krijgen. Besluit je om bij Rijschool Mosso te blijven lessen, dan is deze intest gratis. Als je in Ede of in de omgeving woont, word je altijd in de omgeving opgehaald. Een les duurt 60 minuten en deze tijd wordt volledig benut voor het geven van rijles.

Wil je weten wat RIJSCHOOL MOSSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RIJSCHOOL MOSSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RIJSCHOOL MOSSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RIJSCHOOL MOSSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar RIJSCHOOL MOSSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RIJSCHOOL MOSSO

Bezoekers bekeken ook