Rijschool Simsek

Rijschool Simsek is een Rijschool gelegen aan Nieuwe Maanderbuurtweg 12 in Ede.

Meer informatie over Rijschool Simsek in Ede

Rijschool Simsek is een rijschool in Gelderland met een persoonlijke benadering en een hoog slagingspercentage. Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf je 17e verjaardag examen doen. Als je slaagt, mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een zelfgekozen coach de weg op. Het aantal lessen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals motivatie en leeftijd. Rijschool Simsek biedt diverse pakketten aan, maar je kunt ook losse lessen volgen of een eigen pakket samenstellen. Bij het kiezen van een pakket is er een voordeel van €250, omdat een gratis herexamen inbegrepen is als je onverwachts zakt voor je eerste examen. De rijlessen worden op een ontspannen en geduldige manier gegeven door een ervaren en vakbekwame instructeur in een Volvo V40 cc.

Wil je weten wat Rijschool Simsek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Simsek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Simsek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Simsek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Rijschool Simsek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Simsek

Bezoekers bekeken ook