Rita's @ThePark

Rita's @ThePark is een Restaurant gelegen aan Immenweg 15 in Lunteren.

Meer informatie over Rita's @ThePark in Lunteren

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark gelegen in Lunteren, op de Veluwe. Het park staat bekend als een van de mooiste vakantieparken in Nederland en heeft een indrukwekkende oprijlaan. Het vakantiepark is omringd door fiets- en wandelroutes die leiden naar de prachtige plekken op de Veluwe. Daarnaast biedt de omgeving ook genoeg mogelijkheden, met de Gelderse bossen vlakbij. Landgoed de Scheleberg is centraal gelegen in Nederland en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park zijn verschillende faciliteiten aanwezig en er zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar, zoals de Silva voor 4 personen, de Recreatievilla voor 8 personen en de Module voor 5 personen. Gasten beoordelen het park gemiddeld met een 8,3. Je kunt zelf ervaren hoe leuk een vakantie op dit vakantiepark is door een verblijf te boeken.

Wil je weten wat Rita's @ThePark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rita's @ThePark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rita's @ThePark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rita's @ThePark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Rita's @ThePark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rita’s @ThePark

Bezoekers bekeken ook