Rolschaatsvereniging La Luna Rodars

Rolschaatsvereniging La Luna Rodars is een Rolschaatsclub gelegen aan Ceelman van Ommerenweg 9 in Ede.

Meer informatie over Rolschaatsvereniging La Luna Rodars in Ede

Rolschaatsvereniging La Luna Rodars in Ede heeft als belangrijkste doel het beoefenen van de rolschaatssport op een recreatieve basis, waarbij het plezier van de leden voorop staat. Er wordt getraind op individuele techniek, groepstechniek en het geven van shows. Daarnaast worden er ook Rollerdisco's en uitstapjes georganiseerd. De vereniging wordt gesteund door vrijwilligers. Als je lid wilt worden, kun je twee gratis proeflessen volgen en als je rolschaatsen wilt huren, betaal je €2,50 per keer. De trainingen vinden plaats op zaterdag in de gymzaal aan de Ceelman van Ommerenweg 9 in Ede. De contributie bedraagt €11,- per maand en er is geen inschrijfgeld. Elke zaterdag is er training, behalve tijdens de basisschoolvakanties. Voor foto's kun je terecht in het fotoalbum en voor video's op het Youtube kanaal van de vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de email lalunarodarsede@gmail.com of telefonisch via 0318-615690.

Wil je weten wat Rolschaatsvereniging La Luna Rodars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rolschaatsvereniging La Luna Rodars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rolschaatsvereniging La Luna Rodars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rolschaatsvereniging La Luna Rodars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Rolschaatsvereniging La Luna Rodars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rolschaatsvereniging La Luna Rodars

Bezoekers bekeken ook