Ruben Landman

Ruben Landman is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Burgemeester Prinslaan 44 in Ede.

Meer informatie over Ruben Landman in Ede

Ik bied verschillende diensten aan, zoals vertaalwerk, voice-overs, websites en tekstredactie. Ik kan deze diensten apart of in combinatie aanbieden tegen scherpe tarieven. Ik vertaal ook liedjes en musicals, meestal van Engels naar Nederlands. Op mijn website staan voorbeelden van eerdere vertalingen. Daarnaast kan ik ook thuis geluidsopnamen verzorgen voor opdrachtgevers met een beperkt budget. Ik heb een heldere en jeugdige stem en kan zowel zakelijk als positief klinken. Voor websites kan ik helpen bij het maken van een site gebaseerd op WordPress of Joomla, zodat je zelf de inhoud kunt bijhouden. Ook bied ik tekstredactie aan, waarbij ik je kan helpen om je teksten te verfijnen en te voorzien van commentaar. Ik verzorg vertalingen van zakelijke teksten van Engels en Duits naar het Nederlands tegen een betaalbaar tarief. Voor een offerte wil ik graag de tekst vooraf inzien. Daarnaast kan ik ook advies geven over vertaalmogelijkheden.

Wil je weten wat Ruben Landman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruben Landman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruben Landman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruben Landman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ruben Landman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruben Landman

Bezoekers bekeken ook