Safety and Protection Zelfverdediging Ede

Safety and Protection Zelfverdediging Ede is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Zandlaan 18 in Ede.

Meer informatie over Safety and Protection Zelfverdediging Ede in Ede

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om jezelf te kunnen verdedigen. Daarom bieden wij in Ede cursussen aan in het realistische systeem Krav Maga, geschikt voor jong en oud. Naast zelfverdedigingstrainingen bieden we ook Tigers Life Skills Education aan voor kinderen van 5-6 jaar, waarin ze belangrijke levensvaardigheden leren. Krav Maga is een verdedigingssport die snel te leren is en waar je in korte tijd goed in kunt worden. We trainen de technieken in realistische scenario's die in het dagelijks leven kunnen voorkomen. Daarnaast bieden we ook trainingen op maat aan, zoals weerbaarheid en agressieregulatie. Je kunt vrijblijvend een proefles boeken bij onze hoofdlocatie in Ede. We werken ook samen met het Centrum voor Weerbaarheid en andere organisaties.

Wil je weten wat Safety and Protection Zelfverdediging Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Safety and Protection Zelfverdediging Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Safety and Protection Zelfverdediging Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Safety and Protection Zelfverdediging Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Safety and Protection Zelfverdediging Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Safety and Protection Zelfverdediging Ede

Bezoekers bekeken ook