SAFEZONE

SAFEZONE is een Sportclub gelegen aan Dijkhof 57 in Ede.

Meer informatie over SAFEZONE in Ede

Wij bieden weerbaarheidstrainingen aan voor kinderen, tieners, volwassenen en mensen met een lichamelijke beperking. Onze trainingen zijn gebaseerd op Krav Maga, een effectief zelfverdedigingssysteem uit Israël. Voor kinderen die gepest worden, bieden wij een weerbaarheidstraining waarin zij technieken leren om zichzelf te verdedigen. Volwassenen kunnen bij ons terecht om zich weerbaarder en zelfverzekerder te voelen in situaties van geweld en bedreigingen. Speciaal voor vrouwen hebben we het "Stay Away" programma, waarin zij mentale, verbale en fysieke vaardigheden leren om zich weerbaarder te voelen in situaties van intimidatie. Daarnaast bieden wij ook Krav Maga trainingen aan voor mensen met een lichamelijke beperking, waarbij de training wordt aangepast aan de beperking. Onze trainingen vinden plaats in Otterlo en Wageningen en staan in het teken van conditie, plezier en fitheid.

Wil je weten wat SAFEZONE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SAFEZONE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SAFEZONE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SAFEZONE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SAFEZONE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SAFEZONE

Bezoekers bekeken ook