Sakara pizzeria & grillroom

Sakara pizzeria & grillroom is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 40-42 in Lunteren.

Meer informatie over Sakara pizzeria & grillroom in Lunteren

Welkom op de site van Sakara! Op dinsdag zijn alle pizza's af te halen voor €8. Klanten geven ons 4 sterren na 250 beoordelingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen. Er zijn verschillende populaire gerechten, zoals de Kapsalon en de Pizza Margherita. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan sauzen, frisdranken, snacks, pizza's met vlees, pizza's met vis, vegetarische pizza's, dubbelgevouwen pizza's en pizza's met kaas. We hebben ook broodjes, spareribs, mixed grill, diverse schotels, pasta's, steaks, lasagne, salades en stokbrood met kruidenboter. U kunt ook online bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat Sakara pizzeria & grillroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sakara pizzeria & grillroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sakara pizzeria & grillroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sakara pizzeria & grillroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sakara pizzeria & grillroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sakara pizzeria & grillroom

Bezoekers bekeken ook