Salon Fleur/Natuurlijkfleur

Salon Fleur/Natuurlijkfleur is een Beoefenaar van holistische geneeskunde gelegen aan Bisschopweg 76 in Lunteren.

Meer informatie over Salon Fleur/Natuurlijkfleur in Lunteren

Salon Fleur is een schoonheidssalon in Lunteren die verschillende behandelingen voor huidverbetering aanbiedt, zoals massages, pedicures en huidverbeterende behandelingen. Naast schoonheidsbehandelingen is Salon Fleur ook gespecialiseerd in hypnotherapie, raymedy therapie en borstweefseltherapie. Deze behandelingen kunnen helpen bij klachten zoals rimpels, littekens en stress. De schoonheidssalon heeft meer dan 30 jaar ervaring en biedt unieke behandelingen aan die kunnen helpen bij het verminderen van stress en andere klachten. De behandelingen zijn gebaseerd op principes uit de natuurgeneeskunde, hypnose en wetenschappelijk onderzoek. Salon Fleur heeft een hypnose-gerelateerde opleiding gevolgd en kan effectieve behandelingen aanbieden. De moderne hypnotherapie kan helpen bij het verhelpen van klachten die in het onderbewuste geworteld zijn. Raymedy therapie is geschikt voor klachten zoals stress, blessures en littekens. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Salon Fleur via mail, Whatsapp of telefoon.

Wil je weten wat Salon Fleur/Natuurlijkfleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Fleur/Natuurlijkfleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Fleur/Natuurlijkfleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Fleur/Natuurlijkfleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Salon Fleur/Natuurlijkfleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Fleur/Natuurlijkfleur

Bezoekers bekeken ook