Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure

Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Waarderhout 6 in Ede.

Meer informatie over Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure in Ede

Mijn naam is Sandra Nanning en ik ben een ambulant medisch pedicure. Ik ben lid van de brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd bij ProCert. Als vakbekwaam medisch pedicure kom ik bij mensen thuis of op locatie om hun voeten te verzorgen en eventuele problemen op te lossen. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van risicovoeten als gevolg van diabetes, reuma, oncologie, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik ervaring met technieken als nagelbeugels, nagelreparatie, orthesiologie en anti-druk technieken. Ik werk volgens de richtlijnen van ProVoet en weet wanneer een doorverwijzing naar een arts of podotherapeut nodig is. Als medisch pedicure sta ik geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (Krp) en volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik help graag mensen die moeite hebben met het verzorgen van hun voeten of die voetproblemen hebben. Mijn openingstijden zijn op woensdag en donderdag van 13:00 tot 21:00 uur. Je kunt contact met mij opnemen via mijn mobiele nummer.

Wil je weten wat Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandra Nanning Ambulant Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook