ScenarioGaming

ScenarioGaming is een gelegen aan Grotestraat in Ede.

Meer informatie over ScenarioGaming in Ede

Scenario Gaming biedt producten voor tabletop simulaties en visuele ondersteuning bij opleidingen en crisismanagement. Het gelooft dat oefenen met tabletop simulaties en visuele middelen de paraatheid en daadkracht van crisisteams versterkt. Met tabletop oefeningen worden crisisteams uitgedaagd om een beeld te vormen van een incident en te oefenen met verschillende scenario's. Scenario Gaming levert producten zoals tabletop games en emplacementskaarten voor het trainen van beeldvorming en paraatheid van crisisteams. Daarnaast bieden ze producten voor visuele ondersteuning bij crisismanagement, zoals tastbare en magnetische elementen die op whiteboards geplaatst kunnen worden. Ze werken samen met opdrachtgevers zoals ProRail, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Caraïbisch gebied. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Laurens Verwijs voor een demo of afspraak.

Wil je weten wat ScenarioGaming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ScenarioGaming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ScenarioGaming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ScenarioGaming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ScenarioGaming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ScenarioGaming

Bezoekers bekeken ook