Schermvereniging La Prime

Schermvereniging La Prime is een Sportschool gelegen aan Verlengde Parkweg 49a in Ede.

Meer informatie over Schermvereniging La Prime in Ede

Schermvereniging La Prime is de schermvereniging voor (aspirant) schermers in de Gelderse Vallei. Ze bieden trainingen op verschillende locaties in Wageningen en Ede. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen en schermmateriaal kan gratis worden geleend. Daarnaast is er een clubranglijst beschikbaar voor senioren floret, en kunnen geïnteresseerden de trainers vragen naar andere ranglijsten. Verder worden er verschillende schermtrainingen en vrije trainingen georganiseerd in zowel Ede als Wageningen, zowel voor jongere schermers als voor volwassenen. Er worden ook schermwedstrijden en evenementen buiten de vereniging georganiseerd, zoals het evenement 'Das Einhorn von Moers' en het 'Ludus et Gladius' evenement in Bergen. Tot slot is er ook een privacybeleid van toepassing op de vereniging.

Wil je weten wat Schermvereniging La Prime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging La Prime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging La Prime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging La Prime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schermvereniging La Prime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging La Prime

Bezoekers bekeken ook