Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre

Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre is een Gezichtsbehandelingsspa gelegen aan Langenhorst 19 in Ede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre in Ede

Schoonheidssalon Ceren is opgericht in 2010 en is een populaire beauty salon in zowel Ede als Amsterdam. Ze bieden verschillende behandelingen en werken met topmerken. De salon is lid van ANBOS en GGD gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strikte hygiëne regels. Daarnaast zijn ze een erkend leerbedrijf. Ze bieden ook acne behandelingen aan die vergoed kunnen worden door de zorgverzekering. De salon is te bereiken via verschillende social media kanalen en heeft een uitgebreid menu met onder andere contactinformatie, cursussen en prijslijsten. De openingstijden verschillen per locatie en zijn op afspraak. Het adres van de salon in Ede is Langenhorst 19 en in Amsterdam bevindt de salon zich in Hizi Hair op Tussen Meer 203. Beide locaties bieden gratis parkeren aan.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Ceren / Serpil Emre

Bezoekers bekeken ook