Schoonheidssalon La Libela

Schoonheidssalon La Libela is een Schoonheidssalon gelegen aan Meester Engelenweg 7 in Otterlo.

Meer informatie over Schoonheidssalon La Libela in Otterlo

Bij La Libela schoonheidssalon en medisch pedicure praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen om te ontspannen en uw huid en lichaam een boost te geven. Mariama Blotenburg, een ervaren schoonheidsspecialiste en medisch pedicure, bespreekt tijdens de intake de behandeling en producten die het beste bij uw wensen en huid passen. De behandeling vindt plaats in een ruime en moderne salon, waar u kunt genieten van een professionele verzorging. Tijdens de behandelingen is Mariama niet telefonisch bereikbaar, maar u kunt altijd een bericht achterlaten en zij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. La Libela is lid van ProVoet en ProCERT, en waarborgt uw privacy volgens de AVG-wetgeving. Tevens wordt er een kerstaanbieding aangekondigd op de website van de salon. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van de salon is Meester Engelenweg 7, 6731BC Otterlo, en de openingstijden zijn flexibel, maar uitsluitend op afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon La Libela verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon La Libela of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon La Libela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon La Libela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidssalon La Libela reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon La Libela

Bezoekers bekeken ook