Schoonheidssalon Laxsjon

Schoonheidssalon Laxsjon is een Schoonheidssalon gelegen aan Zandingsweg 8 in Otterlo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Laxsjon in Otterlo

Welkom op de website van schoonheidssalon Laxsjon, genoemd naar een prachtig meer in Zweden waar rust, ontspanning en natuurlijke schoonheid centraal staan. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Willeke Huijsman biedt diverse behandelingen aan met de beste producten afgestemd op uw huid. Tijdens de behandelingen kunt u zich weer helemaal ontspannen en verdwijnen spanning en stress. De salon is toegankelijk voor minder mobiele cliënten en rolstoelgebruikers, en behandelingen zijn alleen op afspraak. U kunt een voicemail achterlaten als u belt tijdens een behandeling en ik bel u zo snel mogelijk terug. Op de website vindt u meer informatie over behandelingen, prijzen en producten. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen, ook in de avonduren. Let op: bij het niet nakomen of te laat afzeggen van een afspraak wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Laxsjon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Laxsjon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Laxsjon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Laxsjon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidssalon Laxsjon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Laxsjon

Bezoekers bekeken ook