Schoonheidssalon Milot

Schoonheidssalon Milot is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Broeckhuysenstraat 19 in Bennekom.

Meer informatie over Schoonheidssalon Milot in Bennekom

Schoonheidssalon Milot is een salon waar je heerlijk kunt genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling. Klanten zijn erg tevreden en noemen het een verwenmomentje voor zichzelf. Salon Milot wordt aanbevolen vanwege de nauwkeurigheid en de ontspannen sfeer die gecreëerd wordt tijdens de behandelingen. Daarnaast zijn er ook nieuwe behandelingen beschikbaar, zoals de fruitzuurpeeling en bindweefselmassage. In de blog wordt meer informatie gegeven over deze behandelingen. Het jaar 2021 wordt verwelkomd met de hoop op gezondheid, gezelligheid en geluksmomentjes met dierbaren.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Milot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Milot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Milot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Milot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidssalon Milot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Milot

Bezoekers bekeken ook