Schoonheidssalon Miracle

Schoonheidssalon Miracle is een Schoonheidssalon gelegen aan Beatrixlaan 6 in Ede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Miracle in Ede

Schoonheidssalon Miracle is een schoonheidssalon in Ede, gerund door Sanne Bink-Bouwsma. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werkt Sanne al meer dan 21 jaar met veel plezier in haar eigen salon. Bij Schoonheidssalon Miracle kun je genieten van rust, luxe, aandacht en weldaad tijdens je behandeling. De producten die Sanne gebruikt zijn huidverbeterend en niet op dieren getest. Op de website kun je meer informatie vinden en een afspraak maken. Daarnaast is de Miracle Cadeaubon een uitstekend idee als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of gewoon om iemand te verrassen. Je kunt zelf het bedrag of de behandeling bepalen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Miracle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Miracle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Miracle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Miracle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidssalon Miracle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Miracle

Bezoekers bekeken ook