Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon

Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon is een Schoonheidssalon gelegen aan Winde 13 in Bennekom.

Meer informatie over Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon in Bennekom

Mijn naam is Rineke de Kroon en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Met meer dan 20 jaar ervaring bied ik diverse gezichtsbehandelingen aan in mijn salon aan huis op de eerste verdieping. Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Een goede behandeling is belangrijk om het verouderingsproces af te remmen en de groei en activiteit van de huidcellen te stimuleren. Uw huid heeft veel te verduren door seizoenswisselingen, milieuvervuiling, hormonen, stress en zon. Daarom zorg ik met vakkundige behandelingen en de juiste producten ervoor dat uw huid in optimale conditie blijft. Ik kan u ook persoonlijk advies geven over de producten van Dr.Spiller en Alpha-H om thuis te gebruiken. De duur van een behandeling varieert per persoon en huidconditie, maar kwaliteit, rust en ontspanning staan altijd voorop. Kom zelf ervaren wat perfecte huidverzorging en pure verwennerij voor uw zintuigen kan betekenen. Neem contact met mij op voor meer informatie en openingstijden.

Wil je weten wat Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidsspecialiste Rineke de Kroon

Bezoekers bekeken ook