Schouten Kleinbouw

Schouten Kleinbouw is een Aannemer gelegen aan Bettekamp 12 in Ede.

Meer informatie over Schouten Kleinbouw in Ede

Schouten Kleinbouw is een specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties in de regio Ede en Bennekom. Met meer dan 25 jaar ervaring kan eigenaar Gerrit Schouten zowel grote als kleine klussen aanpakken, zowel thuis als op het werk. Hij kan helpen bij het vervangen van een deurkruk of het aanbrengen van tochtstrippen, maar ook bij het realiseren van een complete aanbouw of woningrenovatie. Schouten Kleinbouw helpt u bij het maken van de juiste keuzes bij het verbouwen en renoveren van uw woning. Gerrit heeft een netwerk van specialisten om zich heen verzameld, waardoor hij betrouwbare projecten kan realiseren in samenwerking met partners. Het bedrijf is actief in de regio Ede, maar ook in plaatsen als Wageningen, Veenendaal en Bennekom. U kunt contact opnemen met Schouten Kleinbouw via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Schouten Kleinbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schouten Kleinbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schouten Kleinbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schouten Kleinbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Schouten Kleinbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schouten Kleinbouw

Bezoekers bekeken ook