SDS '55 (Sterk Door Samenwerking)

SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) is een Voetbalclub gelegen aan De Beek, Koperensteeg 4 in Wekerom.

Meer informatie over SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) in Wekerom

Samenvatting: Stemmen voor de Rabo Clubsupport kan van 5 september t/m 27 september 2022. Daarnaast is er een wedstrijdschema beschikbaar voor tablets en telefoons. Er zijn verschillende sponsoren voor de Europa League en de Eredivisie, waaronder Van Dijk Autotechniek, Ploeg Allround Service, ABC Band, Plus Pater Harskamp. Het sportpark 'De Beek' is gevestigd op Koperensteeg 4 in Wekerom en het telefoonnummer is 0318-461411.

Wil je weten wat SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SDS ’55 (Sterk Door Samenwerking)

Bezoekers bekeken ook