Selfdefense & Protection Ede

Selfdefense & Protection Ede is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Koekeltse Boslaan 21 in Ede.

Meer informatie over Selfdefense & Protection Ede in Ede

Krav Maga is een verdedigingssysteem dat is ontwikkeld in Israël. Het is een effectieve en realistische manier om jezelf te verdedigen. Het doel is om je te kunnen beschermen op momenten van gevaar. Machogedrag en een groot ego passen niet bij Krav Maga. Het vergroot de weerbaarheid van iedereen die het beoefent. Vrouwen leren voor zichzelf op te komen en kinderen leren op een kindvriendelijke manier voor zichzelf op te komen. Privélessen zijn mogelijk en Krav Maga kan op locatie worden beoefend. Dries van der Velden is een Krav Maga-instructeur die ervan overtuigd is dat weerbaarheid leidt tot zelfverzekerdheid. Hij helpt mensen om voor zichzelf op te komen en gelukkig te zijn door middel van Krav Maga. Zijn lessen zijn intensief en zorgen ervoor dat de weerbaarheid van de deelnemers groeit.

Wil je weten wat Selfdefense & Protection Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selfdefense & Protection Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selfdefense & Protection Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selfdefense & Protection Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Selfdefense & Protection Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selfdefense & Protection Ede

Bezoekers bekeken ook