Selma Foeken

Selma Foeken is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Da Vincilaan 19 in Ede.

Meer informatie over Selma Foeken in Ede

Je bent een ervaren trainer of coach en je wilt je bedrijf steviger op de kaart zetten. Je wilt je onderscheiden van anderen in jouw vakgebied en kiezen voor een heldere focus die past bij wie je bent en waar je voor staat. Daarnaast wil je serieus aan de slag met marketing en acquisitie op een manier die goed en integer voelt. Selma en Florien kunnen je hierbij helpen. Ze leren je hoe je haarscherp verwoordt waarom mensen bij jou moeten zijn en wat je visie is, en hoe je klanten krijgt zonder jezelf anders voor te doen dan je bent. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het maken van je eigen 'Paraplu' om helder te kunnen verwoorden wat je doet en wat jouw visie is, een workshop over ondernemersprofielen om op een goede manier met marketing aan de slag te gaan, en begeleiding voor ervaren ondernemers die ook een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Hun klanten geloven dat er verandering nodig is en willen met hun bedrijf een verschil maken. Selma en Florien helpen hen ontdekken wat hen uniek maakt en hoe ze klanten kunnen krijgen, op een manier waarbij ze zichzelf kunnen blijven. Ze werken al meer dan 10 jaar samen en zijn ervan overtuigd dat je zichtbaar kunt zijn op een manier die goed voelt. Ze bieden ook een e-book aan met oefeningen om te ontdekken wat je echt in de wereld wilt zetten met je bedrijf, en een nieuwsbrief met artikelen over ondernemen, marketing en Human Design. Je kunt vrijblijvend contact met hen op.

Wil je weten wat Selma Foeken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selma Foeken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selma Foeken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selma Foeken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Selma Foeken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selma Foeken

Bezoekers bekeken ook