Shambbq

Shambbq is een Restaurant gelegen aan Parkweg 137 in Ede.

Meer informatie over Shambbq in Ede

Bij Sham BBQ kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op een door jou gekozen tijdstip, waarbij je direct online kunt betalen met iDEAL. Zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Ook hiervoor kun je online bestellen en direct betalen met iDEAL, zodat je snel geholpen wordt en je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. De locatie van Sham BBQ is op Parkweg 137 in Ede en je kunt contact opnemen via 06 14340067.

Wil je weten wat Shambbq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shambbq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shambbq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shambbq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Shambbq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shambbq

Bezoekers bekeken ook