Shanna's Hair & Make-up styling

Shanna's Hair & Make-up styling is een Kapper gelegen aan Asakkerweg 3 in Ede.

Meer informatie over Shanna's Hair & Make-up styling in Ede

Shanna Hulscher is een enthousiaste en vrolijke meid met een passie voor het kappersvak. Op zaterdag 4 december 2010 werd haar droom werkelijkheid en opende ze haar eigen kapsalon aan de Wilbrinkstraat in Lunteren. Na zes jaar met veel plezier gewerkt te hebben, begon ze op dinsdag 17 januari 2017 aan een nieuwe uitdaging: een kapsalon aan huis. In haar salon heerst een gezellige sfeer en je kunt altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies. Shanna hecht veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en gezelligheid, en volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Haar kapsalon is geopend op maandag (9:00-14:00 / 18:30-21:00), donderdag (9:00-17:30) en vrijdag (9:00-17:30). Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0318-847822 of online een afspraak maken via de gegeven link.

Wil je weten wat Shanna's Hair & Make-up styling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shanna's Hair & Make-up styling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shanna's Hair & Make-up styling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shanna's Hair & Make-up styling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Shanna's Hair & Make-up styling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shanna’s Hair & Make-up styling

Bezoekers bekeken ook