Siderian

Siderian is een Softwarebedrijf gelegen aan Edeseweg 52 in Bennekom.

Meer informatie over Siderian in Bennekom

Siderian is een bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van processen, data en ICT. Ze bieden oplossingen voor het digitaal uitvoeren van bedrijfsprocessen, het visualiseren van belangrijke informatie en het beheren van data. Ze hebben ook een Verbeter-Scan waarmee ze binnen 2 weken antwoord kunnen geven op vragen over het verbeterpotentieel van een organisatie. Ze hebben ervaring in het optimaliseren van de prestaties van organisaties en bieden maatwerkoplossingen. Siderian was te gast bij het RTL-Z televisieprogramma De Barometer en hun missie is om organisaties te verbeteren op het gebied van processen, data en ICT. Ze hebben een team van experts en bieden een gratis whitepaper over sturingsdashboards. Daarnaast hebben ze recente publicaties over onderwerpen zoals het gebruik van dashboards, herkenning van processen en kostenbesparing door Business Intelligence.

Wil je weten wat Siderian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Siderian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Siderian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Siderian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Siderian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Siderian

Bezoekers bekeken ook