Sigrow

Sigrow is een Softwarebedrijf gelegen aan Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

Meer informatie over Sigrow in Ede

Een nieuwe generatie kassen, geleid door datagedreven beslissingen en geavanceerde technologie, is hier. Telers gebruiken nu data om berekende beslissingen te nemen die hun opbrengsten dramatisch verbeteren, de ROI verbeteren en de energiekosten verlagen. Sigrow biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen door telers voor telers. Hun systemen zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren, aan te passen en te bedienen. Met de gratis Sigrow-app kunt u toegang krijgen tot alle gegevens die de Sigrow-sensoren vastleggen, zodat u slimme en geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw bedrijfsvoering. Sigrow biedt ook continue monitoring en waarschuwingen, waardoor u snel kunt reageren en plantenverlies kunt voorkomen. Ze bieden uitzonderlijke klantenservice en werken samen met uw bestaande team om uw klimaatgegevens te begrijpen en uw operatie te verbeteren.

Wil je weten wat Sigrow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sigrow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sigrow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sigrow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sigrow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sigrow

Bezoekers bekeken ook