SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie

SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie is een Stichting gelegen aan Dr. W. Dreeslaan 1 in Bennekom.

Meer informatie over SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie in Bennekom

De SILA is een belangrijk systeem voor kerkgenootschappen in Nederland om hun ledenadministratie bij te houden. Het zorgt ervoor dat veranderingen in adressen automatisch worden doorgegeven aan de kerken, zodat de administratie up-to-date blijft. Zeven verschillende kerkgenootschappen werken samen in de SILA. Het aantal geregistreerden in de SILA is 4,8 miljoen, wat iets minder is dan het voorgaande jaar. Als je niet meer geregistreerd wilt staan bij de SILA, zijn er vier mogelijkheden om je registratie te beëindigen. Ook niet-aangesloten kerkgenootschappen kunnen deelnemen aan de SILA. De persoonsgegevens in de SILA-administratie zijn goed beschermd tegen misbruik volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Wil je weten wat SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SILA - Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SILA – Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie

Bezoekers bekeken ook