Silky Skin

Silky Skin is een Schoonheidssalon gelegen aan Trapjesweg 3 in De Klomp.

Meer informatie over Silky Skin in De Klomp

Sportstudio Loes biedt begeleiding aan mensen die willen sporten en afslanken. Loes is gespecialiseerd in pilates oefeningen in warmtecabines. Ze zorgt ervoor dat vet snel en effectief wordt omgezet in spieren. Als personal coach helpt ze je om je doelen te bereiken. Je kunt kennismaken met het team van Silky Skin in hun studio. Ze bieden ook het Momentum afslankprogramma aan, dat slechts 24 dagen duurt en het jojo-effect voorkomt. Daarnaast hebben ze een ozoncabine voor diverse aandoeningen en ziektes en een warmte afslankcabine voor afslanken. De prijzen zijn redelijk en er is geen jaarabonnement meer, alleen een maand opzegtermijn. Afspraken moeten minimaal 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Silky Skin.

Wil je weten wat Silky Skin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silky Skin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silky Skin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silky Skin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Silky Skin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silky Skin

Bezoekers bekeken ook