Silver River

Silver River is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpsstraat 43 in Lunteren.

Meer informatie over Silver River in Lunteren

Beste klant, van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober zijn wij gesloten. Maar goed nieuws, vanaf zaterdag 21 oktober heten wij u weer welkom in ons restaurant. Wij zijn geopend voor zowel afhaal als restaurant, met passende maatregelen volgens de RIVM richtlijnen. In ons sfeervolle Chinees-Indische specialiteitenrestaurant Silver River in Lunteren kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de Kantonese, Peking, Shanghainese en Szechuanese keuken, evenals een aantal geselecteerde Thaise gerechten. Ons restaurant heeft twee ruimtes met in totaal ruim 70 zitplaatsen. Dus kom langs en geniet van onze verfijnde oosterse kookkunst. Wij zijn 6 dagen per week geopend, het hele jaar door, dus u kunt elke woensdag tot maandag bij ons binnenlopen voor een heerlijke maaltijd.

Wil je weten wat Silver River verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silver River of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silver River? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silver River het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Silver River reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silver River

Bezoekers bekeken ook