Sint-Antonius van Paduakerk

Sint-Antonius van Paduakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Stationsweg 112 in Ede.

Meer informatie over Sint-Antonius van Paduakerk in Ede

Onze geloofsgemeenschap, Geloofsgemeenschap Katholiek Ede, is ontstaan uit de samenvoeging van de geloofsgemeenschappen St. Antonius van Padua en Goede Herder. Onze vieringen vinden plaats in de Antoniuskerk aan de Stationsweg 112, 6711 PZ Ede. Op zaterdag 11 november vieren we het feest van Sint Maarten, waarbij er een lampion knutselmiddag is en de viering begint om 17.30 uur. Ook worden er gezinsvieringen georganiseerd op 22 oktober, 11 november en 3 december. Op donderdag 2 november is er een Allerzielen viering met een zegening van graven in de middag en een avondviering in de kerk. Er is ook een oproep voor mensen die de werkgroep gezinsviering willen versterken en voor geïnteresseerden om mee te helpen bij de voorbereiding van de Allerzielen viering. Verder is er een maandelijkse aanbidding in de kapel van de Antoniuskerk. Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag tot en met donderdagochtend en bij ziekte en overlijden is er een noodnummer beschikbaar.

Wil je weten wat Sint-Antonius van Paduakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Antonius van Paduakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Antonius van Paduakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Antonius van Paduakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sint-Antonius van Paduakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Antonius van Paduakerk

Bezoekers bekeken ook