Sionkerk

Sionkerk is een Hervormde kerk gelegen aan Proosdijerveldweg 70 in Ede.

Meer informatie over Sionkerk in Ede

Welkom bij de Sionkerk in Ede! Op de website van de wijkgemeente Sionkerk vind je verschillende informatiepagina's en activiteiten voor alle leeftijden. Er zijn zondag twee kerkdiensten met predikanten die preken vanuit Bijbelgedeeltes uit Exodus, Hebreeën en Psalm 119. De diensten kunnen ook online worden bijgewoond. Er is oppas voor jonge kinderen tijdens de diensten. Daarnaast is er de mogelijkheid om digitaal bij te dragen aan het gemeentewerk en de collectiedoelen. In het 2e kwartaal van volgend jaar is de opbrengst van de zendingsbussen bestemd voor een Bijbelstudieprogramma in Malawi. Verder wordt er in januari 2023 weer een Alpha-cursus gestart voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. De cursus bestaat uit twaalf wekelijkse bijeenkomsten met een warme maaltijd en inleidingen over verschillende thema's. De eerste cursusavond is op woensdag 25 januari 2023. Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar alphacursusoudekerk@hervormdede.nl.

Wil je weten wat Sionkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sionkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sionkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sionkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sionkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sionkerk

Bezoekers bekeken ook