Sionskerk Bennekom

Sionskerk Bennekom is een Christelijke kerk gelegen aan Beatrixlaan 4 in Bennekom.

Meer informatie over Sionskerk Bennekom in Bennekom

Welkom bij de Christelijke Gereformeerde Kerk Bennekom. Deze gemeenschap bestaat uit ongeveer 500 leden die samen het geloof in Jezus Christus delen en Gods liefde willen verspreiden. Op de website kunt u meer informatie vinden over de activiteiten van de kerk, de geschiedenis en de kerkdiensten. U bent van harte welkom om de diensten bij te wonen, maar u kunt ze ook online beluisteren. Daarnaast vindt u op de website de agenda met de komende diensten in oktober en november 2023.

Wil je weten wat Sionskerk Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sionskerk Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sionskerk Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sionskerk Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sionskerk Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sionskerk Bennekom

Bezoekers bekeken ook